Antibakteriell spray klarar mer än du tror

En antibakteriell tvål kan göra underverk. Coronaviruset överlever handspriten utan problem. Har du en bra handtvål behöver du inte söka med ljus och lykta efter desinfektionssprit eller handsprit. Men det kan vara klokt att också investera i en riktigt bra antibakteriell spray.

Den bakteriedödande spray kan användas till det mesta. Det här är absolut inte istället för handtvätt som du måste fortsätta med för att få ett gott virusskydd. Inget hem är komplett utan en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Det går inte att helt bakteriesäkra ett hem. Plast och corona är ingen bra kombination. En antibakteriell spray ger dig ett bra skydd.

Bakteriedödande spray – så fungerar det

Den bakteriedödande spray ger ett bra grundskydd. Ditt hem får mindre bakterier på ytor som du använder ofta. Alla tänker inte på handtagen.

Tänk dig att du står och gnider in dina händer med desinfektionssprit för att sedan öppna en dörr som en Corona-smittad person just har tagit i. Dina händer är smittbärare igen. Kanske kliar du dig i ökat också.

Använd därför ytdesinfektion på dina dörrhandtag. Om du går ut så ska du använda handskar. Om vi har en pandemi så är det extra viktigt att använda handskar.

Smörja gärna in handtagen med en bakteriedödande spray

Om du har en spray med handsprit mot virus kanske du tänker att du kan använda den också för att döda virus på handtag och andra ytor. Några av våra mest vanliga bakterier och virus överlever handspriten. Antibakteriell ytdesinfektion har en bevisat bättre effekt.

Bäst resultat får du med en antibakteriell spray. Sprayen tar hand om det mesta. Den fungerar på ytor som du måste ta i.

antibakteriell

Du kommer att använda bakteriedödande spray oftare än vad du tror. Du kan spraya direkt på dörrhandtaget.

Använd produkten med måtta

Folk omkring dig har influensa symtom och du är orolig. Även om du har bra produkter för desinficering så ska du inte överanvända dem. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen.
Varumärket Smittstopp levererar alltid. Det finns på nätet.