Använd Yocoair spray och upplev hur mycket pengar du kan spara

Dålig lukt kan vara besvärande. Svettlukt har en distinkt karaktär men den går att bli av med. Yocoair spray löser problemet. Detta är verkligen en luktborttagare av rang, den döljer snabbt dåliga lukter och är enkel att använda.

ta

Sprayen innehåller dessutom naturliga ingredienser vilket gör att den är skonsam att använda. Sprayen innehåller bara mineralsalt och vatten. Sprayen är så enkelt att applicera att den kan användas av hela familjen. Barn kan vara riktiga lortgrisar. Våra skor och kläder kan också börja lukta om de inte tas hand om på ett korrekt sätt.

Produkten är så effektiv att den även kan användas so deo. Fungerar i 10-12 timmar. Trots sina milda ingredienser har sprayen full effekt mot dålig lukt.

Använda Yocoair spray rätt

Den pedagogiska utformningen gör att Yocoair spray kan användas av alla. Det är bara att plocka fram flaskan när du tycker att det luktar illa. Luktborttagaren fungerar till och med i luften På så vis kan den även användas i badrummet.

Spraya direkt i dina kläder. Det kan vara smart då det luktar svett och inget annat biter. Man kan inte tvätta alla skor. Yocoair spray dina skor att lukta som nya igen. Det tjänar alla på.

För de extra svåråtkomliga områdena finns även Svettluktsdödaren Spray att köpa från allt-fraktfritt.seeller i den vanliga butikshandeln.

Ta avstånd från dålig lukt

Det finns ingen anledning att ha lukten kvar när den går att bli av med, eller hur? äcklig lukt i tvättmaskin Men det finns fortfarande dem som inte har upptäckt sprayens fördelar. Nu behöver du inte längre slänga dina kläder efter säsongen. Lösningen är enkel använda bara Luktstopparen eller Yocoair spray för att andas luktfri luft igen.

Du kanske har läst om andra sett. Kanske är du en av dem som lägger en bit kol i skon? Problemet med detta är att du då kan komma att färga sulan eller till och med utsidan av skon. Det gäller vid alla typ av kolanvändning.

Men sprayen ger inte problem. Det kan också vara smart att ta med sig en flaska på resan. Du kan inte alltid förutspå vad som kommer att hända. Om du använder Yocoair spray är du förberedd var du än är.

En liten och behändig luktborttagare

Om du sätter dig i bilen är det inte kul om det luktar gammal banan. Skräp kan börja lukta om det inte kastas. Barn skräpar ofta ned, om du haft barn i baksätet tjänar du på att städa efteråt.

Om du inte får bukt med lukterna kan du alltid använda sprayen. Din bil kommer att kännas som ny efteråt. Nästa gång du ska göra rent bilen – använd Yocoair spray.