Är det dags att ta bort lukt från kläderna?

Alla har vi stött på medarbetare med dålig lukt. En vanlig lukt är fotsvett. Men även kläderna kan lukta. Men kan du tala om för andra att de ska ta bort lukt?

få

Om ni har en bra relation till varandra så brukar det gå bra

Det viktiga är att du lägger fram det hela på rätt sätt. Det är inte så smart att bara dundra fram och säga ta bort lukt. Det kan verkligen såra. Om du går alltför hårt fram kan du bli illa omtyckt på jobbet.

Ett sätt att få någon annan att få bort dålig lukt i skor och i kläder är att på ett försiktigt vis ta upp ämnet. Du kan försöka att linda in det. Att ha skor som luktar är inte vidare roligt.

När du kommit igång kan du börja prata om luktborttagare. Du kan berätta om hur du löste problemet genom att köpa en luktstoppare från allt-fraktfritt.se. Att sprayen också fungerar mot röklukt är en bonus.

Den som vill ta bort lukt vill säkert veta mer om sprayen. Då kan du ju tala om det. För att prova på kan du ju ge din flaska till den som är intresserad.

Det är vanligt att vissa sjukdomar gör att du luktar. Då kan du prova luktstopparen. Sprayen är säker att använda på kroppen och på kläderna.
Den består egentligen bara av vatten och salt.

Tänk på hur du beter dig

Det är viktigt att tänka på andra. Att ta bort lukt kan vara känsligt även för dem som du känner. I ett hem så är det enkelt ordnat att ställa fram en spray som kan behandla illaluktande skor och få bort dålig lukt.

Var alltid finkänslig och betänk hur det du säger uppfattas. Men ibland måste du göra något. Det kanske handlar om en person som är helt ovetande. Det finns dem som har nedsatt luktsinne. Då kan det vara helt på sin plats att påpeka.

När du tar upp lukt så ska du alltid se till att andra inte hör samtalet. få dän fotsvett från skor
Tänk efter före helt enkelt. Då kan man hålla alla glada. Tänk på hur du själv skulle reagera.

Säkra produkter är bra för dig och för miljön

Man måste tänka på miljön, även i detta fall. Att inte produkten är miljöfarlig är bra.

Den måste också vara säker att använda för människor. Den är enkel och skonsam att använda. Många använder sprayen som deodorant också. Sprayen smakar salt, men kan användas på hela kroppen.