Bjud på sockerdricka vid nästa kalas

När det blir kalas för familjen så kommer det kanske stora och små människor. Då måste det finnas någonting som alla trycker om. Om du dukar fram sockerdricka blir alla glada. Sockerdrickan kan du hälla i bålet eller direkt i barnens glas.

Sockerdricka är ett säkert kort

köpa

Sockerdricka är en mycket populär läsk. En dryck med smak av Sverige. LäskEN smakar inte riktigt på samma sätt idag som den gjorde än gång i tiden.

En smak som uppskattas av alla. Den är enkel att tycka om. Men kanske blir det lite för sött om du köper på flaska. Om du gör en egen sockerdricka så kan du smaksätta den som du vill.

Du kan göra egen läsk med Aromhusets läskkoncentrat som innehåller mycket mindre socker än vanlig läsk. Aromhuset säljer också en serie produkter som är helt fri från socker. Du kan köpa produkterna hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Köp koncentrat istället för läsk

Om du har en läskmaskin så kan du snabbt göra sockerdricka. Allt du behöver är rätt essens och sedan så skapar du ditt eget bubbelvatten. Det här är bra om du vill styra över hur sött det blir. Var redo när det vankas fest.

Smaken i sockerdrickan kommer från päron och citron. Under 1900-talet hade Saturnus aromen till den bästa sockerdrickan, L104. Idag använder Aromhuset samma essen i sina koncentrat.

Om du gör bål får läsken inte ta över. Genom att skala ner på koncentratet så har man löst problemet. Sen kan du blanda på. Bål med alkohol i ska inte drickas av barn.

Hur mycket smaksatt mineralvatten kan du dricka?

Att minska sockerkonsumtionen verkar vara synonymt med att sluta att dricka sockerdricka. Men så behöver det inte vara.

Om det är smakerna som du gillar kan du köpa Aromhusets smaker.

Aromhuset är bäst på läskkoncentrat idag.

Smaksatt mineralvatten är inte farligt. smaker till sodastream Socker är inte farligt per automatik. Det som spelar roll är mängden socker och hur ofta. Den som inte äter socker känner smaker bättre.

Tänk på detta när du serverar

Presentationen är avgörande. Butiksläsk kan se proffsig ut. Den kan fortfarande smaka bra. Servera i fristående glas.

Om du vill kan du servera från en kana, men det ser kanske inte så bra ut? Testa och se. Garnera gärna.

Skär ner en bit extra citron. Du kan lägga i lite limeblad eller kanske gurkskivor. Att våga piffa till det med vågade smaker livar alltid upp den klassiska sockerdrickan.