Dessa är symtomen för smittats av coronavirus

Många har coronavirus utan att veta om det. coronavirus har blivit ett nytt ord som alla känner till. Vi kunde till exempel se att barn kunde smittas av coronavirus utan att ens bli sjuka och ändå föra smittan vidare till vuxna.

Dessutom har det visat sig att djur kan smitta människor. Det är inte så svårt som man kan tro. Djur kan få mängder av virus som sedan kan överföras via pussar.

bakteriedödande

Då har allt dragit igång. Då kan du smitta andra. Först sa man att influensa och corona var samma sjukdom.

När vi får influensa symtom vet vi att det kan ha rört sig om några dagars inkubationstid då vi är smittsamma. coronavirus kan smitta mycket längre. Man kan smitta även fast man vidtar alla skyddsåtgärder som finns.

Vet du om du har smittats av coronavirus?

Vi lär oss mer om symtomen för var dag. Många får en torr hosta. Uppvisar du några av dessa symtom så kan du mycket väl vara smittad. Rekommendationen är då att man stannar hemma.

Man kan ledas att tro att man har influensa. Vissa kan få muskel och ledvärk. Du kan också bli extremt trött och uppleva att det är svårt att andas. Då ska man söka hjälp. Det är viktigt att inte vänta för länge om du får svårt att andas.

Ingen reagerar lika på coronavirus

Det är också viktigt att förstå att vi verkar reagera olika på coronavirus. Många i USA har tappat luktsinnet till följd av viruset. Det har vi inte sett i samma utsträckning i Sverige men kanske kommer att bli aktuellt under kommande veckor och månader.

Reaktionerna kan skilja sig även inom samma familj. Det är olika hur svårt sjuk man blir.

Har du viruset och ska testa dig?

Den som har flera coronasymtom kan behöva testa sig. Det kan vara bra att testa sig om man har cononavirus. Vårdpersonalen talar om för dig vad du behöver göra.

Om du ändå är hemma så kanske det fungerar ändå. Det är viktigt att isolera sig om man är sjuk. En tid senare är man frisk och då behöver man inte isolera sig längre.

Glöm inte bort att dricka mycket vatten. Ditt immunförsvar jobbar mot viruset, men du kan skynda på processen genom att äta C-vitamin. Några doser C-vitamin om dagen räcker bra.

I USA tar man kolloidalt silver 15 ml morgon och kväll i förebyggande syfte och 15 ml per timme om man smittats. desinfektionsmedel Medlet säljs fortfarande i Sverige även om det inte lägre är ett kosttillskott.

Många väljer att spraya kolloidalt silver på frukt och grönt för att döda smitta. coronaviruset dödas om där finns något. Prova gärna fabrikat som IONplus och Holistic.