Det är slut på handsprit på apoteket var kan du köpa desinfektionssprit nu?

Det blir allt svarare att undvika det nya viruset, även i Europa. Handsprit på apoteket ska inte vara ditt förstahandsval. Fortfarande är det många som tror att desinfektionssprit är det bästa som man kan köpa. Hansprit biter ju inte på coronaviruset.

Finns det alternativ till handsprit på apoteket som kan fungera lika bra?

Den handsprit apoteket har att erbjuda är inget vidare. Många har fått uppleva att desinfektionssprit inte har fungerat som man trott.

handtvätt

De som ofta använder handsprit får problem med huden. De personer som ofta använder alkohol som rengöringsmedel vittnar om att de får torra händer efter en tid.

Folk köper det trots att de vet att det inte genererar rätt skydd. Om du köper en antiseptisk tvål så kan du vara säker på att den verkligen dödar viruset.

Prova även att köpa alkoholfri bakteriedödande desinfektion. Produkter som katjonisk handdesinfektion kan användas när som helst på året.

Kom ihåg att tvätta händerna

Om du bor själv så kanske du kan hålla smittan stången. Gardera med antibakteriell tvål och spray.

I hem där det finns barn är det inte lika självklart. Det är vanligt att barn som går i skolan blir smittade av varandra. Man måste vara försiktig. Undervisa barnen i att tvätta händerna.

Man måste också byta kläder ofta. Det är bra om man har kläder för inomhusbruk. Då kan du vara säker på att smittan stannar ute. Prova att ha kolloidalt silver på kläder som kommer utifrån.

Prova att använda sprayen på frukt. Sprayen övervinner alla virus. IONplus och Holistic är bäst.

Sprayen är mångsidig, den kan användas som ytdesinfektion

Handtvätt och rena ytor är a och o. Med ytdesinfektion håller du viruset borta. Ta ut matkassarna på balkongen och sprayen dem innan du tar in dem i köket.

Den antibakteriella sprayen kan användas av alla. Tvål ska finnas överallt där du tvättar dig. Många har bara tvål i badrummet. Det är också bra att ha handtvål i köket. Tänk på det istället för att köpa HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.