Det är slut på handsprit på apoteket var kan du köpa desinfektionssprit nu?

Det blir allt svarare att undvika det nya viruset, även i Europa. Många köpte handsprit på apoteket med förhoppningen att detta skulle ge ett fullgott virusskydd. Desinfektionssprit har lurat många. Det gäller särskilt mot corona.

Finns det alternativ till handsprit på apoteket som kan fungera lika bra?

Det finns helt klart alternativ till den handsprit apoteket säljer och du kan få bättre lösningar om du väljer andra produkter. På senare tid har många blivit besvikna när man har märkt att desinfektionssprit inte har fungerat.

bakteriedödande

På senare tid har det tagits fram tvålar som är mycket effektiva mot både bakterier och virus. Handdesinfektionsmedel med alkohol kan vara otroligt obehagliga att använda ofta.

Det är knasigt att folk rusar till butikerna för att köpa handsprit som inte fungerar. Om du verkligen vill ligga steget före så kan du köpa en skonsam antiseptisk tvål som dödar alla virus på riktigt.

Du kan köpa alkoholfri bakteriedödande desinfektion som är gjord för att vara effektiv och enkel att använda. Produkter som katjonisk handdesinfektion kan användas när som helst på året.

Kom ihåg att tvätta händerna

Bor du i singelhushåll så är du mindre utsatt. Mycket är vunnet med en bra antibakteriell handtvål.

Det är inte lika självklart i hem med barn. Då kan barnen komma hem med virus från skolan. Tänk efter före. Undervisa barnen i att tvätta händerna.

Byt dina kläder mer frekvent, det gäller även barnen. Det är bra om man har kläder för inomhusbruk. Kläderna är nog inte smittade då. Om du vet att kläderna har exponerats så kan du spraya bakteriedödande spray på dem.

Sprayen är säker att använda på livsmedel. Sprayen övervinner alla virus. Kunderna gillar IONplus och Holistic extra mycket.

Du kan även använda sprayen som ytdesinfektion

Utöver noggrann handtvätt är det viktigt att se till att ytor i ditt hem och på jobbet är rena. Det du köper med hem kan ha viruset på sig. Viruset kan fastna på matkassar.

Lär alla som finns i ditt hushåll hur man ska använda en antibakteriell spray. Tvål ska finnas överallt där du tvättar dig. Tvål ska inte bara finnas i badrummet. Det är också bra att ha handtvål i köket. Det är bättre än HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.