Det går inte att döda coronaviruset med handsprit så köp något som fungerar istället

Handsprit är bakteriedödande och behövs, men inom vården för att desinficera mot bakterier. Handsprit är helt enkelt för svagt för att döda coronaviruset.

Säljare och handsprittillverkare jublar åt den enorma försäljningen och nämner inget om att det inte fungerar mot coronaviruset.

På hemsidor och bloggar lär man ut att handsprit fungerar mot virus och corona pandemin.

Därefter förklarar man varför det fungerar på ett trovärdigt sätt och länkar därefter till handsprit på ett nätapotek och får provision på alla köp.

Varning – handspriten ökar risken att smittas av coronaviruset

På händernas hud har vi bakterier som skyddar oss mot coronaviruset och dessa dödar handspriten. Hundens porer innehåller fett som delvis löses upp och avlägsnas av alkoholen.
Händerna står helt utan skydd när handspriten torkat.

Däremot fungerar vattenbaserad handdesinfektion utmärkt. Finns fortfarande att köpa på prisad.seDär finns också antibakteriell handtvål och desinfektionsmedel, även för företag.

handsprit

Sveriges ledande professor i bakteriologi uppmanar alla att kasta all handsprit

Mot coronaviruset fungerar inte handsprit. Så här säger experten och professorn i klinisk bakteriologi vid Sahlgrenska akademin i Göteborg, överläkare Agnes World:

Endast bakterier dödas av handsprit, den har ingen verkan mot virus.
– Kasta all handsprit uppmanar hon.
– Jag kastar all handsprit jag hittar på arbetsplatser. Handspriten behövs däremot inom vården och på sjukhus.

https://www.expressen.se/halsoliv/halsa/professorn-sluta-med-handsprit/

Farligt att blanda sin egen handsprit

Coronaviruset kan inte dödas med hemmablandad handsprit.

Det florerar en mängd recept och tiotusentals människor blandar sin egen “handsprit” av vatten, glycerin och T-sprit som T-röd.
Därefter skall denna illaluktande sörja användas på händerna.

Bloggare och även tidningar sprider dessa recept utan minsta eftertanke. Röd denaturerad T-sprit har sålt slut på flera ställen.

Problemet är till att börja med att handsprit inte fungerar mot coronaviruset. Hudens eget bakterieskydd som annars skulle angripit coronaviruset, dödas.

Denaturerad sprit är verkligen inte avsedd för hudvård. Mer coronavirus info. T-sprit är tillsatt denatureringsmedel för att vara odrickbar. Därefter är den färgad med färgämne.

Den hudläkare som skulle säga OK till denna blandning lär vara svår att finna.

Blanda din egen fungerande handdesinfektion

På marknaden finns koncentrat under namnet PandemStop till att blanda 1/2 liter och 5 liter Handdesinfektion och Ytdesinfektion.

Det är äkta vara från en svensk godkänd tillverkare av desinfektionsmedel.
Värt att nämna för nu lär det dyka upp en massa hemtillverkade produkter, som om de en ens fungerar, tillverkaren har vare sig den kunskap som krävs, godkända lokaler, utbildad personal eller erforderliga tillstånd.

Tips på var man kan köpa desinfektionsmedel när alla andra har slut

Handdesinfektion och desinfektionsmedel sålde slut på några dagar i hela Europa. Verkningslös handsprit har sålts i miljoner flaskor.

Handdesinfektion och desinfektionsmedel är slut i hela EU. Emballage, flaskor, kapsyler, doseringspumpar, sprayers – allt är slut. Återfuktningsmedlet glycerin är slutsålt. Desinfektionsmedel innehåller biocider som dödar coronavirus, dessa är slutsålda.

Flaskor tillverkas dygnet runt och fylls efterhand och säljer slut direkt.

Handdesinfektion sälja av vissa företag utan att de kan leverera. Leverans “någon gång”, du hamnar i kö. Den som beställer kan bara hoppas på leverans innan hen är smittad.

Desinfektionsprodukter i normalstorlek 1/2 liter är just nu slut överallt. Coronavirusdödande handtvål är slut.

Följande butiker har däremot varor att sälja:
prisad.se
köpapris.se
allt-fraktfritt.se

Dessa butiker har normal bara sina egna stamkunder. Inte så kända utan av sin egen kundkrets. Inget av företagen är på sidan 1 i Google på Köpa Handdesinfektion.
Google vet ingenting trots sin artificiella intelligens.