Går det att använda askorbinsyra för att bleka håret?

Kanske har du redan bekantat dig med askorbinsyra? Kan jag verkligen bleka håret på det viset? Det går alldeles utmärkt men askorbinsyran ger oftast inte samma effekt.

c

Var försiktig om du har känsligare hår

Ditt hår blir lidande av att du byter hårfärg alltför ofta. Man kan ju köpa askorbinsyra om man bara vill ändra nyanserna lite.

Askorbinsyra har många fördelar framför vanligt färgningsmedel. C-vitamin har uppenbarligen många fördelar.

När håret får en grön ton

Det kan ju vara trist att få grönt hår. Det kan förklaras på olika sätt. Håret kan bli grönt av klor. Med lite askorbinsyra så kan du lösa det. Genom att bleka med medlet så får man tillbaka den färg som man ville ha på ett enkelt och naturligt sätt.

C-vitamin har många användningsområden

Du kan behandla mycket mer än bara hår med askorbinsyra. Om du äter c-vitamin tillskott så mår du bättre.

Hur kan jag använda c-vitamin? C-vitamin stärker immunförsvaret.

Men det finns mer.

Många vill ha vacker hy

Det går utmärkt att behandla sin hy med c-vitamin. Ta en liten nypa av askorbinsyra och blanda med vatten för att sedan applicera i ansiktet. Gör detta innan du lägger på kräm och smink. Du får en hy som ser bättre ut.

Allt-fraktfritt.se har allt mellan himmel och jord.Askorbinsyra används även till håret.

Man kan köpa askorbinsyra av flera skäl. Det har många användningsområden. Askorbinsyra Med c-vitamin ser du alltid som bäst ut. Det behövs i varje hem.

Det är viktigt att askorbinsyran har livsmedelskvalitet. Om den blivit gul så är det bara att köpa nytt. Då den är billig är den smidig att köpa in.