Håll dina händer bakteriefria med antibakteriell spray

Du måste tvätta händerna. Handsprit hjälper inte mot corona. Det räcker med en bra handtvål. Du får inte glömma en antibakteriell spray.

Om du vill döda bakterier snabbt och enkelt så ska du köpa en bakteriedödande spray. Kom ihåg att det inte är istället för handtvätt. Det är klart att du ska ha en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Bakterier och virus hittar ganska lätt in i våra hem. Nyligen blev det känt att coronavirus kan leva i 72 timmar. Med en antibakteriell spray har du övertaget.

Bakteriedödande spray – så fungerar det

Bakteriedödande spray kan användas där du tycker att det behövs. Alla virus dör ut. Många glömmer handtagen.

Ett dörrhandtag som inte är desinficerat är fullt av bakterier även om du är ren om händerna. Dina händer är smittbärare igen. Kanske kliar du dig i ökat också.

Om du hade sett till att även använda ytdesinfektion på handtaget hade risken minskat avsevärt. Använd handskar om du är ute. I varje fall då det inte bara handlar om vanlig influensa utan en pandemi som innebär en livsrisk för många.

Handsprit mot virus eller en bra bakteriedödande spray på handtagen

Du kanske tror att spray med handsprit kan användas överallt. Idag vet man att handspriten inte skyddar mot allt. Då bör du istället gnida in ytorna med en antibakteriell ytdesinfektion som bevisligen fungerar!

Bäst resultat får du med en antibakteriell spray. Gnid inte in sprayen på händerna. Den fungerar på ytor som du måste ta i.

handdesinfektion

Se till att lagret av bakteriedödande spray aldrig tar slut. Det är bara att spraya på handtaget innan du öppnar dörren.

Överdriv inte

Personer i din närhet kan ha influensa. Men du behöver absolut inte överdriva om du har bra produkter som kommer att desinficera händer och ytor. Om du bara får rutin på användandet av antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray så är det ingen fara.
Smittstopp är ett känt varumärke som många väljer att köpa. Sura ut på nätet och köp hem produkten.