Har du läst på om smitta och influensa symtom?

Kan du symtomen för influensa. De flesta känner igen tecknen för influensasmitta. Den som har influensa symtom får ofta ont i leder och känner sig trött. Du kan även känna dig illamående.

dax

Influensan dyker upp varje år. Alla symtom vid smitta ser inte likadana ut. Coronaviruset liknar influensa på många sätt. Behovet av virusskydd ökade då.

Undvik att drabbas av smitta

C-vitamin är bra för immunförsvaret. Preparatet säljs i pulverform och är mycket billigare. Pulvret går under namnet askorbinsyra eller kalciumaskorbat.

På Dr. Mer info finns på Dr Annika Dahlqvists sajter.

Ett virusskydd måste sättas in i tid. Känner du influensa symtom så kan du ha smittats av coronaviruset. Går det långt kan du behöva intensivvårdas och det är inte en särskilt kul upplevelse.

Om du vill undvika att få smitta så måste du skydda dig långt innan du får influensa symtom. Hur kan du lyckas med detta? Det är inte så svårt. Handsprit hjälper nog inte. Oftast överlever bakterierna handspriten.

Oftast hjälper det lika bra att tvätta händerna

En bra antibakteriell handtvål skyddar dig till viss del. Spriten kan inte mäta sig med en handtvätt. Många gånger bättre än desinfektionssprit som kanske inte ens fungerar mot influensa.

Den vanliga tvålen är ett handdesinfektionsmedel som fungerar bra om du tvättar på rätt sätt. Tvätta händerna med antiseptisk tvål i minst 20 sekunder. Glöm inte att spola av händerna efteråt. Det här kan fungera bättre än handsprit mot virus.

Därför känns handsprit bättre mot virussjukdomar!

Det är svårt att förstå att tvålen kan vara bättre. Men så är det sällan. Viruset måste dö. Det finns också luftburna virus. Rena händer är bra men inte allt.

Alkohol dödar inte influensavirus, förkylningsvirus eller vinterkräksjukans virus. antiseptisk tvål Du måste prova någonting annat mot influensa symtom. Det enda du behöver är tvål och vatten. Oftast så kan smitta vinna över handspriten.

Nu måste alla försöka att inte drabbas av smitta

Tänk på att andra kan ha influensa symtom. Det gäller både familjemedlemmar och arbetskamrater. Du kan använda ytdesinfektion.

Det går att desinficera handtag och andra ytor med en bakteriedödande spray. Oftast är det lika viktigt som tvål. Sprayen kommer åt överallt.

Om du till exempel sprayar med kolloidalt silver på matvaror, frukt och grönsaker som du plockar hem i influensatider kan det fungera som ett gott skydd mot smitta. Det är viktigt att du fyller på med nya produkter så att lagret alltid är fullt.