Här kan du köpa handsprit på apoteket om desinfektionssprit är slut

Många svenskar har fått upp ögonen för den nya smittan på senare tid. Du behöver inte köpa handsprit på apoteket. Oftast är inte desinfektionssprit det bästa. Man har kunnat visa att handsprit inte hjälper mot det nya viruset.

Handsprit på apoteket är inte nödvändigtvis det bästa valet

Köp gärna andra varumärken än handsprit apoteket. På senare tid har många blivit besvikna när man har märkt att desinfektionssprit inte har fungerat.

antibakteriell

Då kan det vara mycket bättre att använda en antibakteriell tvål istället. De personer som ofta använder alkohol som rengöringsmedel vittnar om att de får torra händer efter en tid.

Folk köper det trots att de vet att det inte genererar rätt skydd. Det är ju mycket smartare att välja en antiseptisk tvål som är mild mot huden och som verkligen tar död på coronavirus och andra smittor som vanlig influensa.

Det finns alkoholfira varianter som är enkla att använda. En katjonisk handdesinfektion ger ett bra skydd.

Alla som du bor med måste ha rena händer

Den som bor själv har kanske ett bättre skydd. Mycket är vunnet med en bra antibakteriell handtvål.

Om du har barn är det en annan sak. Då kan barnen komma hem med virus från skolan. Då gäller det att vidta åtgärder. Barn måste lära sig att tvätta händerna genast då de kommer hem.

Det är också smart att både vuxna och barn byter kläder. Ha kläder anpassade för att ha på sig inomhus. Kläder som du har använt inne har inte smittats utifrån. Om du vet att kläderna har exponerats så kan du spraya bakteriedödande spray på dem.

Prova att använda sprayen på frukt. Inget virus i världen står emot den sprayen. Bäst resultat nås med IONplus och Holistic.

Du kan även använda sprayen som ytdesinfektion

Rengör även ytorna på jobbet. Det du köper med hem kan ha viruset på sig. Viruset kan fastna på matkassar.

Alla måste hålla samma rutiner. Se till att du inte får slut på handtvål. Många har bara tvål i badrummet. Ett kök måste ha en bra tvål. Mycket viktigare än att jaga HANDSPRIT FRÅN APOTEKET där den ändå har tagit slut!