Kan man få ett bättre immunförsvar mot coronavirus?

En ny pandemi har sett dagen ljus och nu vill alla läsa på om virusskydd. Sverige har, precis som England, valt att inte sätta sin befolkning i karantän. Det kan innebära att svenskarna måste förlita sig på att skaffa ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Vi kan stoppa spridningen av coronavirus

Vi får höra att vi ska undvika möten och personliga kontakter men det kan vara svårt. De flesta kan vara sjuka. Inledningsvis trodde man att barn inte kunde få det nya viruset.

Om du vill undvika coronavirus måste du tänka till. Du behöver se till att jobba med handdesinfektion såväl som med ytdesinfektion. Handdesinfektion får du med en bra handtvål som är antibakteriell.

Luras inte att använda handsprit. Många virussjukdomar överlever handsprit. Handsprit kan snarare öka din utsatthet mot virus, detta då handspriten dödar det skyddande lagret som finns i huden.

Så man kan bli infekterad och därefter är man ett lättare byte för coronaviruset och blir dubbelt drabbad om man smittas. Det finns andra desinfektionslösningar som fungerar bättre.

Med en bra bakteriedödande tvål kan du få bukt med viruset snabbt och lätt. Se till att du gör på samma sätt när du är hemma. Var ett föredöme i jakten på ett bra virusskydd. Glöm inte att köpa rätt sorts antiseptisk tvål. Du ska inte välja handsprit om du vill mota bort coronavirus!

Då är det bättre om du försöker att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Du kan förbättra ditt immunförsvar. Om du har ett svagare immunförsvar behöver du inte vara dig rädd. Faktum är att stress och ledsamhet kan verka negativt på immunförsvaret.

Ett bättre immunförsvar kräver att du inte lyssnar till dina rädslor i tider av kris. Det är viktigt att äta rätt. Det är saker som kan hjälpa dig att förbli frisk.

Vitamin C spelar en extra stor roll i dessa tider. Det är lätt hänt att man glömmer det. Man kan prova att köpa och äta ester-C tabletter. Bättre immunförsvar hjälper mot fler sjukdomar än bara coronavirus.

De hälsokostkunniga brukar ta kolloidalt silver 15 ml morgon och kväll enligt doktor Annika Dahlkvist tips. Kolloidalt silver kan även sprayas på frukt och grönsaker, som sedan får självtorka. Många väljer att använda IONplus.

Ytdesinfektion håller dina öppna ytor rena och fria från virus

Ytdesinfektion kan även användas mot bakterier. Med en antibakteriell spray kan du spraya på de ytor som du använder mest hemma, på så sätt blir de fria från bakterier och virus. Du kan även ta med dig sprayen till jobbet.

Många menar att coronavirus är väldigt motstångskraftigt. Vissa väljer att ställa ut sina plastföremål på balkongen under tre dagar för att vara på den säkra sidan. En bakteriedödande spray förkortar tiden som viruset kan leva, även på plast.

Det viktigaste är att du är noga med hygienen. Smittstopp produktlinjen info Ett bättre immunförsvar försvårar för virus att smitta dig. Boka inte biljetten till månen än!

Det är svårt att hitta läkemedel och handdesinfektion i dessa tider. Det kan vara svårt att få tag i katjonisk handdesinfektion, Ytdesinfektion och antibakteriell handtvål. Många nätbutiker drar ett stort lass just nu.Du kan handla mycket av dina förnödenheter hos prisad.se och köpapris.se.se.