Luktborttagaren förvandlar dina skor

Sverige är ett av de länder i väst där det är vanligt att ta av skorna när man är inomhus. Många kan dock dra sig för att ta av sig skorna på grund av fotsvett. De flesta är medvetna om lukten som kommer från skorna men få är insatta i hur man kan få bort fotsvett från skor med en luktborttagare.

Skor kan lukta illa men med vår luktborttagare är du saker

Du måste först ta reda på om du har illaluktande skor. Det är lätt att säga men svårt att göra. En del lukter är mindre uppenbara för den som går med skorna. Du kan fråga nära vänner eller familj för att få ett ärligt svar.

Om du tror att det rör sig om svett då är det bara en luktborttagare som hjälper. Det här är en spray som är säker att använda och som snabbt får ordning på problemet.

Allt-frakfritt.sese finns både Luktstopparen Spray och Svettluktsdödaren Spray att köpa on-line. Vissa sprayer fungerar bäst under vissa situationer, vissa är bäst att använda exempelvis vid sport. Luktstopparen är så hudvänlig att den kan användas som deodorant under armarna och håller svettlukten helt borta i 10-12 timmar.

Enbart behandling av fötterna räcker oftast inte

få

Det är alls inte dumt att tänka på källan till illaluktande skor. Lukten kan ju ha andra förklaringar. Om du använder syntetstrumpor så kan det vara en förklaring till dina svettproblem.

Du kan givetvis ta bort dålig lukt från dina fötter med fotbad och fotspray. Men så snart som du sticker fötterna i skorna igen så dröjer det inte länge innan svettlukten från tidigare tillfällen gör sig påmind. Det gör att du nog vill ta bort lukten så fort som möjligt.

Om du behandlar fötterna och skorna får du en bättre effekt. få dän dålig lukt Då behöver du inte längre uppleva att det är pinsamt att ta av sig skorna på kalas. Skyddet är optimalt och håller länge.

Sprayen är så mångfacetterad att den kan använda på flera sätt

När du väljer en luktborttagare som är till för dina skor såväl som för andra kläder och föremål så har du garderat dig. Sprayen kan även användas i källaren. Du vill inte vänta för länge.

Varför stanna där? Låt badrummet få en genomgång och fräscha upp luften där det behövs just nu med den universella sprayen. Du sprayar i luften eller direkt på föremål som luktar.

Tänk på andra

Tänk på att inte erbjuda en luktborttagare omotiverat till andra. Det är inte alltid så att den lukt som du ogillar uppfattas som problematisk av andra. Därför ska du endast behandla med sprayen på dina egna tillhörigheter. Det vill du inte göra!