Många vill ha handsprit på apoteket just nu därför kan det vara brist på desinfektionssprit just nu

Den nya smittan nådde snabbt Europa och då fick alla panik. Handsprit på apoteket ska inte vara ditt förstahandsval. Men desinfektionssprit är inte alltid den bästa lösningen. Man har kunnat visa att handsprit inte hjälper mot det nya viruset.

Handsprit på apoteket är inte nödvändigtvis det bästa valet

Det finns helt klart alternativ till den handsprit apoteket säljer och du kan få bättre lösningar om du väljer andra produkter. Alla vet inte att desinfektionssprit inte är det bästa alternativet mot bakterier.

virusskydd

Om du använder handsprit ofta så kan du få problem med huden. De personer som ofta använder alkohol som rengöringsmedel vittnar om att de får torra händer efter en tid.

Det är knasigt att folk rusar till butikerna för att köpa handsprit som inte fungerar. Om du köper en antiseptisk tvål så kan du vara säker på att den verkligen dödar viruset.

Den alkoholfria bakteriedödande desinfektionen får högt betyg av flera användare. Använd katjonisk handdesinfektion även om du inte har några symtom.

Kom ihåg att tvätta händerna

Bor du i singelhushåll så är du mindre utsatt. Gardera med antibakteriell tvål och spray.

Svårare blir det om du har barn hemma. Då kan barnen komma hem med virus från skolan. Man måste vara försiktig. Lär barnen att tvätta händerna.

Man måste också byta kläder ofta. Det är en god vana att ha inomhuskläder. Kläderna är nog inte smittade då. Du kan använda kolloidalt silver på kläder som har varit ute.

Prova att använda sprayen på frukt. Sprayen övervinner alla virus. Bäst resultat nås med IONplus och Holistic.

Du kan även använda sprayen som ytdesinfektion

Rengör även ytorna på jobbet. Du kan bruka ytdesinfektion för att se till att viruset inte följer med hem. Ta ut kassarna på balkongen först.

Hushållets alla medlemmar måste hålla samma rutiner. Se till att du inte får slut på handtvål. Inte bara i badrum där folk tvättar händerna efter toalettbesök. Glöm inte bort att köpa till köket. Det är bättre än HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.