Med Dolce Gusto kaffekapslar kan du göra hemmagjord cappuccino

Självklart vill man ha kaffe. Det har aldrig varit enklare att göra gott kaffe hemma med Dolce Gusto kaffekapslar. Kapslar kan användas på många olika vis.

beställa

Häll i vatten i tanken sedan är du igång. Cappuccino maskin kan leverera det kaffe som du vill. Det hela är hur enkelt som helst och också kul.

Använd Dolce Gusto kaffekapslar på rätt sätt

Det följer alltid med instruktioner som du ska läsa. Kanske finns kapselmaskinen på nätet. Kapslarna måste vara till rätt maskin.

När kapseln sitter på plats och du har rätt mängd vatten i tanken ska du trycka på knappen för att köra igång bryggningen. Det är vattnet som frigör smaken av kaffet. Apparaten kan inte bara göra varm dryck utan även kall.

När bryggningen är klar ska du plocka ur din kapsel till Dolce Gusto och kasta den. En kapsel till en kopp är vad som gäller. Du får ta en ny om du vill göra en kopp till!

Ska du köpa en Cappuccino maskin eller inte?

Du kan använda Cappuccino maskin för det ändamålet men det är ingen sådan maskin. Det finns andra maskiner som är bättre byggd för detta. Mjölken följer med.

Att Cappuccino maskin har ett annat namn har ju mindre betydelse. Smakupplevelsen är en helt annan.

Var kan du köpa kapslar till Dolce Gusto maskinen? kapslar till tassimo

De flesta aromer kan köpas i förpackningsformat nuförtiden. Du vill ju inte köpa fel Dolce Gusto kaffekapslar av bara farten.

Det är passformen som avgör. Många kan ha svårt att välja.

Spräck inte hushållsbudgeten i jakten på en maskin. Billiga sorter kanske inte håller samma kvalitet. Men du bör kunna hitta kaffe med hög kvalitet och god smak till din kapsel kaffemaskin.