Med glycerin i skafferiet så kan man ta hand om flera olika saker

Vad är glycerin?Du kanske har läst om detta online. Glycerinet är en trevärdig alkohol som finns i fett och som kan användas på lite olika sätt. Den som dricker vin känner säkert till Glycerin (Glycerol) då det är en beståndsdel i vin som ger fyllighet.

Du har kanske hört talas om glycerol som är ett annat namn för samma sak och som bland annat används inom fitness-industrin för att man ser att det ger en viss effekt på trycket i musklerna. Vegetabilisk glycerin används dock av flera kundgrupper än träningsfanatiker.

Du vet väl att du kan använda glycerol i din vardag?

Den glycerol apoteket säljer är säker att använda men man får förstås inte så mycket. Men det går lika bra att köpa glycerol online.På allt-fraktfritt.De säljer billigare. Köp bara glycerin som är godkänt av livsmedelsverket.

Du kan använda glycerol till det mesta och den finns att köpa i olika förpackningar.

Med glycerin kan du till och med få bort envisa fläckar. vegetabilisk glycerin köpa Gör så här: Applicera glycerinet på fläcken någon stund innan du ska tvätta plagget. Bäst resultat får du om du smörjer plagget en stund innan.

Man kan också använda det till hobby. Du kan bygga olika saker. Såpbubblor kan också ses som en hobbyverksamhet och om du vill ha riktigt stora bubblor så ska du blanda glycerinet i mixen med vatten och vanligt diskmedel. Det gör stor skillnad!

Trots att det är ett naturligt ämne så ska det användas med försiktighet.

Glycerinet är en naturlig beståndsdel i människokroppen. Läs på din hudkräm, kanske finns det i din innehållsförteckning.

Om man vet vad man gör kan man kombinera glycerin med andra gynnande produkter. Vissa hälsorisker har rapporterats. Det är ingen större fara att köpa glycerolen produkter.

Om du ska glycerol köpa för invärtes bruk så gäller det att du får en produkt som är säker att förtära. Köp endast produkter som är säkra att äta och inte skadliga.

Hemmagjord hudvård

glycerol

För att göra egna hudvårdsprodukter så kan du använda glycerin. Det finns de som menar att man inte behöver köpa dyra krämer då man helt enkelt kan smeta glycerolen i ansiktet. Det här kan ju vara värt att testa och om det inte skulle fungera så som man tänkt sig så är det bara att låta det som blev kvar fungera som fläckborttagningsmedel!