Nu kan du få flasketiketter för dina drycker

Öl och vin måste märkas upp. Etiketten innehåller mängder av information. Du kan märka ditt hembryggda öl med likadana flasketiketter.

Även hemmagjord saft förtjänar fina flaskor. Innan du börjar måste du skissa på hur etiketten ska se ut. Den ska sedan tryckas på etikettpapper som håller hög kvalitet och som fäster bra.

Så gör du en snygg design för flasketiketter

Det är lättare än du tror att komma igång. Många väljer att göra det själv. Genom att använda specialprogram går det ännu enklare.

com kan man gratis designa etiketter med egen text för många ändamål. etikettera allt-fraktfritt.se säljer etikettpapper.

Men det kan vara så att det inte ser jätteproffsigt ut. Om du ska sälja drycken till andra kan det vara bra att ta in hjälp. För att underlätta märkningen så kan du använda en etikettdispenser.

Etiketter av bra kvalitet

Etiketter som håller hög kvalitet är ett stort plus. De ser fina ut även om de handskas med länge. När en kyld dryck kommer ut ur kylen så är det också viktigt att etiketten inte rinner av med vattnet som då samlas på flaskans utsida som kondens.

Många glömmer att kontrollera klistret, men det är viktigt att komma ihåg att göra det. Detta särskilt då det rör flasketiketter som kommer att utsättas för en hel del. Det är viktigt att streckkoden syns när produkten ska säljas vidare.

Om du vill att färgerna ska hålla längre ska du välja en högre kvalitet på etiketterna. Man vill ju inte att designen förstörs av fukt. Du gör ett bättre intryck med dina produkter om du presenterar dem på ett bra sätt. Det gäller även när du etiketterar själv.

Så använder du en etikettdispenser

Att använda en etikettdispenser går snabbt. Alla klarar av det. allt-fraktfritt.se säljer allt du behöver för att komma igång. Du kommer in i det snabbt.

etiketter

Det är en utrustning som får stor betydelse. Det livar upp vardagen. När man märker upp är det viktigt att tänka på kostnaderna.

Då är det lätt att märka för hand. Det ger låga merkostnader. Du som företagare tjänar på det.