Prova sko lukt spray i dina favoritskor

Skorna är fortfarande fina men de luktar inte särskilt gott. Då kan du behandla dina skor med en sko lukt spray. Dålig lukt i skor är ett vanligt problem. De allra flesta drabbas.

Få bort lukten utan att tvätta

illaluktande

Skor är inte så enkla att tvätta då kan det vara bra att använda sig av denna metod istället. Det är svårt att ta bort fotsvett helt. Nu kan du använda sko lukt spray istället för att tvätta skorna.

Om du inte vill tvätta dina skor så kan du också använda dig av Luktstopparen Spray. De löser problemet. Men lukten måste så klart ha med skorna att göra.

Köp Luktstopparen hos allt-fraktfritt.se. en produkt som stoppar dålig lukt från golvbrunnar.

Förbättra lukten med bättre hygien

Ibland så kan det vara så att sämre hygien leder till att skor luktar illa då de inte hade behövt göra det. Du bör byta strumpor ofta, helst varje dag. Du kan använda sko lukt spray men om du har svettiga strumpor så gör det ingen skillnad.

Luktborttagning blir som effektivast då du även sköter din fothygien och använder rena strumpor. Välj rätt strumpor. Bomull fungerar bra. Bomullsstrumpor suger upp svetten och skyddar foten.

Få bort fotsvett från skor som är gjorda av tyg

När det handlar om tygskor så kan du få bort lukt från skor genom att tvätta dem. Om din tvättmaskin är av nyare modell kan du prova det. Men färgen kan bli ljusare.

Om du är osäker kan du alltid använda sko lukt spray. Den typen av luktborttagning fungerar bäst.

Välj sprayer utan farliga kemikalier. Luktstopparen har två ingredienser, mineralsalt och vatten. Den passar utmärkt som deodorant. Den tar bort svettlukt i upp till 12 timmar.

Tvätta skorna ofta

Behandla med jämna mellanrum så håller du lukten borta. Mängden fotsvett styr hur mycket du ska behandla. Men ta då och då tillfället i akt att kontrollera om det luktar som det borde. Om det luktar då ska du spraya.

Det är bättre att börja i tid. få bort fotsvett Annars luktar det lätt för mycket. Använd sprayen på dina träningskläder också. Bara för att du är på gymmet betyder inte det att du inte kan lukta gott.