Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Många svenskar lider idag av fotsvett. Men ingen årstid är egentligen befriad från problemet.

Men fotsvett är en del av livet och det är ingenting att skämmas för. Idag finns det spray som du kan använda dig av för att bli av med dålig lukt. Sprayen kommer att se till att skon inte längre stinker.

borttagare

Hos allt-fraktfritt.sese finns 2 luktborttagande sprayer. Den ena varianten heter Luktstopparen och kan användas på kroppen. Eliminerar svettlukten i 10-12 timmar.

Det går inte att göra något åt gamla skor

Skor som är kraftigt slitna är det lika bra att kasta. Men du ska veta att även den här typen av skor kan behandlas med luktborttagare. Om skorna ändå ser för risiga ut spela fotsvettEN nog mindre roll.

Du kan ju alltid köpa nya skor. Det finns ett bäst före datum för allt. Även skor. Vi rekommenderar att du bara använder sprayen till skor som du fortfarande går omkring i.

Nu är det enklare än någonsin att ta bort dålig lukt

Det finns spray för de flesta användningsområden. Alla är inte hälsosamma. När du väljer en sort som Luktstopparen så kan du lita på att det inte kommer att vara farligt. Skorna håller sin goda kvalitet.

Spraya direkt i skon. Lägg på ett tunt lager. Sen är det klart. Det enda du behöver göra är att vänta på att sprayen torkat. När du sedan tar på dig skorna så ska du slippa känna svettlukt.

Om lukten fortfarande är kvar

Om du försökt att ta bort dålig lukt men inte lyckats kan det bero på någonting annat. Det kan till exempel handla om dina strumpor. Bomullsstrumpor har oftast ingen lukt.

Tänk på att ofta byta strumpor. Byt en gång om dagen. dålig doft dödare En del byter strumpor flera gånger per dag och det är klart att det är något som gör att skorna inte blir lika utsatta för svett. Om du kan byta två gånger per dag så kan det vara ett bra sätt att motverka svettlukten på.

Fötterna får inte heller glömmas bort. Tvätta gärna fötterna när du duschar. Luktstopparen kan även användas direkt på fötterna.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.