Så enkelt får du bort illaluktande svett

Att sportkläder kan lukta är ju inte så konstigt. Svett och smuts kan spä på lukten. Möjligheterna är många då det gäller att få bort illaluktande svett.

ta

När du vill använda en luktborttagare så ska du tänka på att den bör vara lätt att använda. Du vill ju inte ha sönder den. Vissa produkter är för starkt för materialet det används på.

Illaluktande svett är ett minne blott

Att ta bort illaluktande svett är enkelt. få dän dålig lukt i lägenhet
Vissa grejor kan tvätta i maskinen. Ta en titt på om du tvättar på rätt sätt. Om du inte gör på rätt sätt direkt kan du få göra dubbelarbete senare.

Med luktborttagare textil rengör du material som inte kan tvättas. Du kan välja på tre riktiga storsäljare.

En bra produkt ska inte förstöra dina kläder. Den ska också gå att använda för att ta bort röklukt och dålig lukt i skor. Sprayen är enkel att ta med.

Hur ofta måste du behandla din utrustning?

Det beror på flera saker. Illaluktande svett som lämnas obehandlad är svårare att få bort. Med luktborttagare textil är det sällan några bekymmer.

Den går utmärkt att punktbehandla med. Ibland kan en spray per vecka behövas. Om du behandlar efter varje användning så blir det till en vana.

Respektera din omgivning

Du skulle ju inte gå till jobbet om du luktade. Men på gymmet så tycker du att det är helt okej att lukta mindre fräscht. Det är inget vidare.

Även om det är normalt att det luktar lite svett från folk på gymmet så behöver det inte bli så skarpt att det blir pinsamt. Illaluktande svett kan få andra att rynka på näsan och uppleva dig som mindre attraktiv. Oavsett var lukten kommer från.

Ta bort lukten då och då. Det har du stor nytta av. Det är mycket trevligare med rena kläder.

Var köper man produkter som tar bort dålig lukt?

De finns på allt-fraktfritt.se. Produkten finns även för avloppsbrunnar.