Så fungerar Grönfri och Grönfri Proffs – läs allt om det!

Idag vet vi att mögel kan skada både människor och hus. Du löser det hela enkelt med Grönfri eller Grönfri Proffs.

ta

Varorna säljer som smör. Med Grönfri kan det inte gå fel.

Det finns fler märken än Grönfri. Påväxt-Stopp är en populär utmanare. Det märket är billigare. Köp online.

Inne eller ute spelar ingen roll för Grönfri

Tvätta fasaden eller taket. Utemiljön blir som ny.

Det är en form av mögeltvätt kan man säga. Du har ju redan läst om att det är Bensaltensid som är det verksamma ämnet.

Så blandar du rätt

Innan du drar igång jobbet med din ejektor för att genomföra algtvätt eller få bort mikrobiell påväxt på ditt tak och på din uteplats måste du säkra dig om att blanda på rätt sätt. Du kan använda dig av vanlig Grönfri eller av Grönfri Proffs som är för hantverkare och 3 gånger starkare.

Använd rätt koncentration av Grönfri när du jobbar. Medel som Grönfri är väldigt dryga. Spä ut Grönfri Proffs 15 gånger.

Funkar gör det tack vare Bensaltensid. Du kan köpa den som 50 % också. Späder man ut denna 6 gånger med vatten har man en starkare produkt som sedan kan spädas ut ytterligare 5 gånger. Låga priser gäller.

Grönfri Proffs har enligt kemikalieinspektionen 25% Bensaltensid (Bensalkonklorid) som aktiv substans. Späder man ut Bensaltensid, som är 50%-ig, med lika delar vatten har man en motsvarande blandning för ungefär halva priset.

Transporterna är miljövänliga.

Du ska städa frekvent

Något som är viktigt att komma ihåg är att du inte kommer att behandla ditt hem med Grönfri en gång för att sedan leva lyckligt utan mossa för resten av dina dagar. Mossa, alger och mögel är envisa organismer som gärna kommer tillbaka.

Behandla gärna i förebyggande syfte. Du får inte glömma taket. algtvätt Det höjer värdet på din bostad.

Om du inte gör rent regelbundet finns risken för att påväxt får ett sådant fäste att du blir tvungen att byta ut material. Det kan sluta med att du måste riva allt.

Anlita inte någon det första som du gör

Blir det fel kan det kosta en del, därför är det bra att lösa det så fort som möjligt. Kanske känns det bra? Grönfri gör jobbet enklare.