Så gör du egen julmust med den nyttiga läskmaskinEN

JulmustEN hör julen till. Men de varianter som säljs i butik är inte de mest hälsosamma.

Nu finns det en lösning på problemet, med läskmaskinEN kan du blanda hur du vill. Det är dessutom en skonsam metod för vår miljö.

kolsyremaskin

Det finns god anledning att välja koncentrat för hemläsk. På så vis får du en godare läsk. Smakessenserna blandar du enkelt och de ger precis den smak du vill ha. De är standardmässigt utformade vilket gör att de kan användas tillsammans med alla läskmaskiner.

Julmust som smakar så som den borde

När du köper detta koncentrat får du en julmust som verkligen smakar jul. Köp rätt flaska och du är igång. En essenspatron ger hela 12,5 liter kolsyrad läsk. Men om du vill ha en mildare smak kan du få ut ännu mer.

Så kan du använda dina smakessenser

LäskmaskinEN gör mer än bara julmust. Det är till och med möjligt att göra egen slush. Om du hellre vill ha cola så kan du använda det.

Det är roligt att göra egen läsk och det kommer inte dröja länge innan du märker det också. Blanda smakerna till Sodastream som du vill. Du kan även kombinera vanilj och apelsin.

Eftersom du gör egna smaker får du unik smak. Din egen läsk innehåller dessutom 80 % mindre socker. syrup för sodastream Det uppskattas av din familj och vänner.

Gör bubbelvatten som aldrig går ur tiden

Kanske har du känt dig frustrerad mitt i sommaren då du ville ha julmust men inte kunde få detta då butikerna inte säljer. Eller så gillar du bara inte butikens bordsvatten? Med läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha när du vill ha den.

Dessutom så kommer du inte att tröttna på din egen hemmagjorda läsk. Du blir din egen dryckesblandare.

Välj rätt

När du köper din läskmaskin kan du samtidigt beställa hem smaker. Det kan vara klokt att variera lite. Ha Grape Tonic redo till helgens fest med vännerna och cola och julmust för familj eventet.

Den läsk du gör finns inte att köpa i några butiker och smakar mycket bättre. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer Aromhusets produkter.

Du bestämmer själv hur starka smaker du vill ha.Det har aldrig varit enklare att få goda måltidsdrycker.