Så här enkelt har du aldrig TAGIT BORT DÅLIG LUKT förut

Det är få som inte lider av fotsvett och det särskilt under vintertider då det är svårt att lufta fötterna regelbundet. Det är dock ett problem som kan vara återkommande under alla årstider.

Men du ska inte skämmas för fötter som luktar fotsvett, det här är trots allt en del av livet. Genom att använda en spray som är särskilt framtagen för att motverka dålig lukt kan du lösa problemet. Ingen mer dålig lukt alltså.

luktborttagare

allt-fraktfritt.se harse finns 2 luktborttagande sprayer. Den ena varianten heter Luktstopparen och kan användas på kroppen. Håller svetten borta i 10 timmar.

Ju äldre skorna är desto svårare

Det finns förstås äldre skor som är så slitna och smutsiga att inget kommer att hjälpa. Du kan ändå försöka att behandla dem för att se om resultatet blir lite bättre. Men oftast är det nog ingen större ide.

När färgen försvinner från skorna är det nog ett tecken på att det är dags att skaffa nya. Allt har ett bästföredatum. Skor har också en bortre gräns. Använd bara sprayen på skor som du tycker det är värt att rädda.

Nu är det enklare än någonsin att ta bort dålig lukt

Se till att välja rätt spray när du väljer vilken du ska köpa. De finns såklart produkter som håller en lägre kvalitet. Men när du köper Luktstopparen kan du vara säker på att du får rätt produkt. Du kommer att hålla skorna i trim.

För bästa effekt påförs sprayen direkt i skon. Spray ett lager. Du behöver inget mer. Det enda du behöver göra är att vänta på att sprayen torkat. När du sedan tar på dig skorna så ska du slippa känna svettlukt.

Varför går inte lukten bort?

Om du använder dig av en bra spray för att ta bort dålig lukt men ändå känner att det stinker så kan det finnas fler anledningar till lukten. Det är inte ovanligt att strumpor kan orsaka en del problem. Prova att byta strumpor till de med 100 % bomull.

Tänk på att ofta byta strumpor. Byt en gång om dagen. äcklig doft dödare Att byta strumpor ofta innebär att risken för svettlukt minskar. Motverka lukten genom att byta strumpor.

Det är också viktigt att ta hand om fötter. Tvätta gärna fötterna när du duschar. Vid stora besvär kan man spraya Luktstopparen direkt på fötterna och låta torka.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.