Så kan du köpa dansk citronvand

Vissa gillar faktiskt dansk citronvand. Den dricks dag som natt. Men ofta finns den inte som läskedryck i din affär på hörnet.

Men det finns hopp för dem som gillar dansk citronvand. Åk inte till Danmark än. Du behöver inte ens gå till affären. Du kan beställa allt du behöver online.

citronläsk

Nu finns smakessenser med dansk citronvand.

Om du har en läskmaskin så är läsken enkelt ordnad. Då kan du göra din egen läsk när du vill. Köp bara rätt smak och du är igång. Julmust mitt i sommaren och så Champis eller Pommac året om, eller tvärtom. Om du vill ha Champis-smak så är det Fruktis då ska leta efter i koncentrathyllorna.

Klicka hem ditt exemplar av essensen dansk citronvand och njut av smaken. Läsken är alltid färsk. Den tillverkas ju direkt. En perfekt smak att ha hemma.

Ett nyttigare liv med egen läskedryck med mindre socker

Du kanske borde sluta med socker helt? Men det finns de som säger att det inte är så. Om du har en läskmaskin kan du göra läskedryck med mindre socker.

Då styr du själv över det du stoppar i. Det blir bättre än vanlig läsk. fanta smaker På så vis blir din läsk mycket billigare. Det blir tydligt om man jämför.

Billig läsk i butiken innebär för det mesta märkliga märken där man har laddat en burk med socker och färgämnen. Den läsk som du gör håller en helt annan nivå. Köper du dansk citronvand så köper du just det och ingenting annat.

Bunkra upp med smaker

Du vill inte stå utan dansk citronvand, cola, Champis och annat när du väl behöver drycken. Gör ingen besviken utan beställ allas favoritsmaker. De har lång hållbarhet.

Du kan skapa egna smaker. Det finns inget som hindrar dig. Alla smaker kanske inte blir lika goda. Med tiden kanske du lär dig att skapa helt nya smaker från de essenser du köpt hem. Smaken avgörs också av hur mycket kolsyra du använder.

När du fyllt på lagret så kan du göra eget mineralvatten och smaksätta det. Det behöver inte bli särskilt sött alls, du bestämmer mängden koncentrat. Öka eller minska beroende på hur söt du vill ha din dryck.