Så lätt går det att få bort kattkiss lukt

Katter är renliga djur. När de mår gott så putsar de hela tiden på sin päls och de har då en angenäm doft som många tycker om. Men alltemellanåt går det fel och det kan vara så att det är du som måste få bort kattkiss lukt.

ta

Så här ska du göra När det gäller städmetoder finns det inga egentliga rätt eller fel. Med Yokoair kan du vara säker på att inga farliga ämnen sprids.

Ett bra sätt att få bort få bort kattkiss lukt är att använda Yokoair

Att få bort kattkiss lukt är enklare än vad man tror så länge man använder rätt produkter som Luktstopparen. Yokoair är ett exempel. Med denna spray så kan du få bort lukt från skor och se till att kattens kiss inte längre lämnar stank efter sig.

Sprayen är så smidig att ta med att den kan användas överallt. Du kan även använda den i kattburen. Du kan använda sprayen på plädar eller möbler. Om katten har kissat på någonting så kanske du vill kasta det.

Även fast det luktar så kanske det kan räddas. Genom att använda sprayen så kan du enkelt få bort lukten. Bli inte avskräckt av lukterna nu kan du lösa dem.

Sprayen finns att köpa hos allt-fraktfritt och i andra webbutiker.

Träna din katt att inte märka på fel ställe

Det finns sätt att undvika problem med kattkisslukt. Att lära katten att kissa på rätt plats är en bra början. En kattdörr gör att katten kan kissa ute enklare.

När det finns en kattlåda så gäller det förstås också att byta sand ofta. Lådan kan också sprayas med luktborttagare så att kiss och avföring inte luktar så skarpt. Bra sprayer kan till och med dölja lukten helt.

Katter har oftast ett starkt revirtänk. Särskilt om de inte kastreras. Det kan vara en av anledningarna till att katten markerar. borttagare lukt i skor Du kan trots allt lära katter att inte kissa på fel plats.

Ta dän äcklig lukt direkt. Ju snabbare desto bättre. Du kan leva i ett hushåll med normal luft igen.