Upplev det perfekta kaffet med kaffekapslar för Dolce Gusto!

Dröm om härliga stunder. Det har aldrig varit enklare att dricka Cortado kaffe det enda du behöver är kaffekapslar för Dolce Gusto! För att komma igång krävs det bara en lämplig kaffemaskin.

Alla är sin egen barista idag. Resultatet med kaffekapslar blir alltid detsamma. En kapsel innehåller oftast en kopp. Servera Cortado kaffe till dina gäster.

Stor smak i litet format med kaffekapslar för Dolce Gusto

kapslar

Det som är så spännande med kapslar Dolce Gusto behöver för att göra kaffe är att de inkluderar allt. Till och med mjölken finns i formen av en kapsel. Välj själv om du vill ha skum eller inte i ditt kaffe.

Mjölken finns direkt i pulvret som finns i kapslar till Dolce Gusto. Bättre kan det inte bli. Nu vet du det. Ingen behöver skämmas över resultatet med Cortado kaffe!

Många undrar över Cortado kaffe med kaffekapslar för Dolce Gusto!

Cortado kaffe är en variant av den italienska Macchiato espresson. Mjölken mildrar smaken något. Både Arabia och Robusta ingår i Cortado kaffe. Resultatet blir perfekt.

Mjölken lyfter kaffet till nästa nivå. Kaffekapslar för Dolce Gusto har mjölk. En kaffekapsel för Dolce Gusto är också ett sätt att hålla fräschören.

Det behåller sin smak. I kapseln håller kaffet längre än i burk. CORADO KAFFE håller vad det lovar!

Priset är lägre överkomligt

Dolce Gusto kapslar är prisvärda och du kan finna billiga kaffekapslar för Cortado kaffe som är enkla att hantera. Visst är kvaliteten bra men priset är högre. Tänk på det.

Svinnet minskar. kaffemaskin kapslar Ett perfekt resultat varje gång. Priset blir nästan detsamma.

För stunder då du vill ha riktigt bra kaffe kan du ju också vilja unna dig själv och gäster något som är lite lyxigare. Då passar det perfekt med kaffekapslar för Dolce Gusto från italienska Dolce Vita med den smak som du och din gäst känner för just nu.